ქისი-რქაწითელი

თეთრი ქვევრის ღვინო
2020

რეგიონი
კახეთი

მუნიციპალიტეტი
ყვარელი

ვენახები
ქინძმარაულის მიკრო ზონა

სახეობა
50% ქისი 50% რქაწითელი

ნიადაგის ტიპი
ალუვიური, თიხნარ-კლდოვანი

მოსავლის აღების პერიოდი
სექტემბერი 20-23

მოსავლის აღების ხერხი
ხელით გადარჩეული 15კგ ყუთებში

ყურძნის მიღების ხერხი
მტევნების გადასარჩევი მაგიდა

ფერმენტაცია
100% გამორჩევა ყუნწისგან, 15ჰლ ქვევრი, ამოტრიალებაა

დაძველება
5 თვე 10ჰლ ქვევრში


ჩამოსხმის თარიღი
21 აგვისტო 2021

ჩამოსხმული ბოთლების რაოდენობა
2574 ბოთლი - 750მლ


ALCOHOL 13
TOTAL ACIDITY 4.35
PH 3,45